Tilegne Artikler som dette bare en direkte i din elektroniske postkasse!

Abonnér på ingen kostnader akkurat nå! Beats by Dre er faktisk en produsent av hodetelefoner og høyttalere markedsført av hip-hop/rap musicianDr Dre og Interscope-Geffen-A & M Records formann Jimmy Iovine.

Beats solo , Det er seks versjoner av Monster hodetelefoner og seks versjoner av øretelefonene, som er produsert og distribuert under eksklusiv lisens av Monster Cable Products.

Monster beats by dre ,new monster Som en del av markedsføringsstrategien, slår monsteret hodetelefoner ofte vises i musikkvideoer, filmer, reklame og andre medier.falske Oakleys elmet kan deles inn i to typer: en er high-end-profesjonelle hodetelefoner som hovedsakelig brukes av mennesker til å forfølge karrierer i musikk, som Monster Beats gjennomgang overvåking oppskalere og den andre typen er den beste kvaliteten high-end hodetelefoner, de fans fortsette som Sennheiser. Selv om deres lydkvaliteten er ingenting å spotter, er deres appell som eye-candy unektelig. For lyd enthusi.dre Dre beatsfake Oakley solbriller "Oakley solbriller ASTS som er lei av de samme gamle utseende, slår Monster Studio er et must.

Monster beats solo , Bounty Hunter metalldetektorer er lette, enkle å bruke, og perfekt for en eller annen grunn bruker kanskje en detektor.Jonathan Smith og / eller kjent hovedsakelig fordi Lil 'Jon er absolutt bemerkelsesverdig ment for hans "Crunk" sub-sjangeren sammen med samarbeid utnytte urbane song superstjerner sammen med Usher, Brooke Valentine s, Petey Beats by Dr Dre Pablo sammen med LMFAO.

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode