Attributter: The low-end reaksjon, mens i de beats hodetelefoner

Likevel setter dem i en meget klasse i deres personlige. Bass demoner: Dine high-end hodetelefoner er kommet.Beats solo hd rød , De komfortable, circumaural (med kopper som stenge øret) hodetelefonene er i hovedsak svart, som har en rød liten "b" over en hvit kvalifikasjoner for hvert øre.

Beats by dre solo hd , De bretter opp i en solid, men viktig sort bærer forlegenhet, som også huser de to medfølgende kablene-en rød kabel for vanlige audio ressurser og i tillegg en svart kabel med in-line mikrofon og svarknapp for mobiltelefoner.To AAA-batterier er samlet, sammen med en annen som har en rød rensing klut og en kvart tomme gull adapter for ressurser med større hodetelefonkontakter. Hodetelefonene har fått en strømbryter som ønsker å bli aktivert for å ta hensyn til sanger, du finner ingen inaktiv modus. Når kjørt opp, og tilbyr etablert tilfredsstillende lyd kansellering, eliminere mye med all den reduserte ambient virker, men å produsere en liten bit av en high-end susing generelt lyttet til i betydelig mindre dyre støyfjernende par.

Monster beats studio ,Den "b"-logoen for aller beste øret kopp fungerer som en mute-knappen hvis du vil lytte til en sak uten å ha bruke hodetelefonene off-bare vedlikeholde den helt ned til taushet lyd og deaktivere lyden kansellering. De Beats 'Choice hensiktsmessig eiendel, om derimot, er dens lyd. Hodetelefonene produserer kraftig liten finish.

Monster beats solo hd , Vi plasserte dem gjennom dyp-bass boot camp, og så de flyttet med reiser farger med dundrende trommemaskiner og resonant synth oppnådd rettferdighet. Supplemental bass vil ikke betegne en forbedret par hodetelefoner, på den andre hånden for mange som krever en ytterligere støtte på low-end, de Beats serverer den opp subtilt slår solo.Audio: Logisk, som Monster Beats by Dr. Dre Studio har Noise Reduction fuction, kunne lyden bemerkelsesverdig ikke allerede har vært mye mye bedre enn mennesker løsninger blottet for det fuction. Våre testresultater viser tydelig at likevel er ikke dette ganske aktuelt i Monster hodetelefoner. Den totale effektiviteten av Monster Beats by Dr. Dre Studio er betydelig mye mye bedre enn Monster SOLO High Definition.

Spesielt, Beats by Dr. Dre Studio forestillinger ganske suverene i minimal hyppighet, altfor som bass energi og tilpasningsevne. Ikke overraskende, på toppen av det, det forestillinger betydelig fantastiske i høy frekvens, ikke mindre enn en kategori over SOLO HD. Dette kan være vår godkjenning av ytelsen til lydkvalitet. Og utvilsomt Beats by Dr. Dre Studio har noen lite defectiveness også, som et eksempel, tykkelse og svært lite støy via sentral konsistens skulle ta av detaljer fra hele lytting teknikken. Men vi sier som et produkt basert stort sett bare på modus, er det ikke i det hele tatt fortjener ordkløveri rundt disse små svakhet. I støyreduserende effekt problemstillinger, vil Beats by Dr. Dre Studio ikke merke særlig lyder reduksjon pris, og vi vil ikke si sin lyder reduksjon score. Men klassifisere vi Beats by Dr. Dre Studio høres reduksjon scenen på toppen av vanlig.Positivt: Intensiv low-end bom. Pålitelig støyreduksjon. Komfortabel og kjølig utseende. Inkluderer to kabler, en person bestemt standard og 1 har en in-line mikrofon og svar-knappen for bruk med celle telefoner. Negativt: Kostbart. Kjører på AAA-batterier, snarere enn oppladbare celler. Bottomline: Legendary hip-hop-ikonet Dr. Dre, på toppen av det til Monster Cable, gir bass med disse kostbare støy-avbryter hodetelefoner som utmerker seg i hip-hop, elektronisk, slår studio og kraftigere stein melodier.

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode