Nå har vi fraværende også faraway innenfor emnet. vi pleier å hatt større avkastning for den nye lanseringen Beats Dre hodetelefoner.

Beats by dre solo , bare når du gjenkjenner, ville Studio være at den foreløpige produktet som Monster gruppen og Dr. Dre laget sammen.Monster beats solo hd , I dag, på de fleste Monster hodetelefoner er det produsenten av Dr. Dre hode, og at vi burde si at Dr.

Monster beats solo hd rød , Dre ville være at Genuine talsmann for Monster hodetelefoner. Dr. Dre selv er dessuten en populær rapper og han opplevde noen gang vunnet Grammy Adwards.

Monster beats solo , Vi har fått veldig lite tvil om at når du planlegger dette Studio, Dr. Dre gjort tilgjengelig sine fine ideer å produsere det ekstra fantastisk.Vi er tilbøyelige til alle bekrefter det velkjente ny musikk livsstil i USA er relativt dristig, helt helt forskjellig fra den i Kina, selv i Asia. Rap, Rock og Metal er klassifisert som de 3 beste bitene i USA, av at tonen nødvendigheter på hodetelefonene er like. Så vi vanligvis fra tid til annen klassifisere noen yankee total hodetelefon tone til "American Sound" og Studio er også en form for hodetelefoner pakket med Native Yankee løsninger. Studio vil være at flaggskipet produkt av Monster, som viser begrepet "High-end" pent, til tross for fra sine ressurser eller stil.Likevel hodetelefonene er forbudt høy-lysreflekterende behandling som er klar til å enkelt få fingeravtrykk, er dens Speil-lignende utseende følgelig shinning at folk ikke kan motstå den.

Hva mer, slår splitter nye Launch Dre emblem "b" om hodetelefonene enheten skallet er ekstremt bemerkelsesverdig. denne type enkle bilde kan rett og slett bare imponere noen. mens i denne side Audio-Technica vil identisk, etter å ha sagt det, vil du kunne ikke nekte for at å sammenligne med Studio, er den varer bunt av Audio-Technica ikke så fornuftig.Selv Studio er massiv i dimensjoner, vil det ikke forkjøpet mennesker i dag å bære den på gata. Som du vil klare å se i løpet av de siste bildene av tilbehør, Beats New Launch Dre gir Studio ved hjelp av en elliptisk hendelse som er lett for folk å bære omtrent overalt. Rundt Studo menneskekroppen er det også sammenleggbare og tilpasningsdyktig ledd. Disse leddene er ikke festet med skruer å ha sagt det fryktelig kompakt. bare som det vi sier, har vi en tendens til å virkelig gjøre ikke burde bekymre om typiske og utførelse av Studio.Studio hodetelefoner bruker pustende minne skum til øreklokker. I glohet sommeren, derimot, kan folk i alle fall komme til å føle undertrykt på grunn av varme og svette. vi har en tendens til å foreslå at menn og kvinner satt på Studio ut når det er en liten bit interessant.

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode