Enkelt Fordeling av Creature OvergårMonster er bedre enn hodesettet vil bli elsket med mye menn og kvinner på grunn av sin enestående tone god kvalitet og også god stil.

Beats by dre studio , Du kan easlily få den minst kostbare enorme bests earphone på over nettbutikken, men med den aller beste kvalitet!For å være oppriktig, jeg er ikke egentlig søker etter entusiast, tillate på egenhånd en elektronisk forstå.

Beats by dre solo hd , Nylig, etter at jeg valgte å endre øretelefoner for musikken min, min partner og jeg betalte for en sjekk over til digitale forhandlere hvis butikken assistent snakket om måten du vurdere overgår gjennom Dre dyret headset, som er, den overgår gjennom Dre, jeg hadde vært helt i en virkelig blank og også ubesatt intellekt.Hva i helvete din Monster Beats lag kalt beats ved å Dre hodetelefoner Dette året er egentlig? Jeg reiste eiendom som har en lavere følelse av at dagen og at jeg forsket på som straks. Og jeg forstår, min kjære den allmektige, vil jeg være virkelig utdatert akkurat nå.

Beats solo , Hvordan kan jeg vet ikke om den populære, felles, og også profesjonell headset? Og etter dette ville jeg gjerne diskutere god info om er bedre enn ved bare å Dre med dem som, mye som meg, ikke har visst om dem, heller.Det er blitt erklært som Beast er konstruert ved bruk av velkjent musikk maker og også musiker Generer. Dre, som presenterte dette navnet ditt er bedre enn.

Beats by dre studio norge , Selve øretelefon er blitt plass til utvikling i oss, er at absolutt bli forhøyet og bedre nivå av popularitet uten forsinkelse internasjonalt, for eksempel gjennom Kina, ved ganske enkelt er det første strukturen, eksepsjonell produktivitet, og veldig veldig god god kvalitet. Spesielt selve grundig kompetanse om den er bedre enn gjennom genererer dre flytter like de påfølgende filer: krav: 40mm høyttaler, 20Hz ~ 40Hz frekvensen av tilbakefall reaksjon, 110dB (/-2dB) følsomhet, Three.2V driftsspenning, D tredje r: 60mW elektrisk kraft rating, 250g web overflødig fett (270g eksempel elektrisk batteri), A single.3m earphone sentralt, sammen med 1/8inch (3.5mm) metallisk kombinert.Komme identifisert kompetente data med hensyn til de beats av legen Dre øreproppene, må du ha gjenkjent det må være en stor øretelefon som du skal forsøke å finne, siden lyden høy kvalitet kan være bra for deg å glede i noe lyd rapport du ønsker å lytte til.Min partner og jeg selv kom tilbake på den elektroniske butikken og kjøpte også en dyr overgår Neste år på samme tid forrige fr 7 dager har gått og det er ingenting i det hele tatt dårlig ting kommer om, og i tillegg er stoffet ganske koselig og også skånsomme mot hørselen. I tillegg overgår den faktiske dyret er vanligvis ganske imøtekommende som kan være forenlig med vår CD samt min personlige datamaskin samtidig, for den grunn, jeg virkelig tror det er verdt prisen jeg har investert.

 

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode